Här är det snö

Fy vad det snöar här. Det snöar här det är helt otroligt mur mycket snö det är. Jag hoppas ju att våren är här snart jag känner mej otroligt deprimerad det senaste vinter halvåret. Som ni säkert förstår så har jag bytt bloggportal jag kommer att blogga här i forsätningen. Tack till fina bella som ochså bloggar här som har hjälpt mej med allt kring bloggen. in och kika på hennes underbara blogg www.Busungarnasmamma.Delacay.com hoppas ni vill följa mej här

32 comments / Add your comment below

 1. Vad kul att du testar något nytt som du kanske gillar böttre. Skönt att du fick hjälp med den det kan underlätta så att ha npgon som kan portalen

 2. Och jag blir så glad över snön! Vi är lovade massor med snö imorgon och jag hoppas att meteorologerna håller sitt löfte. Men jag är ju sån att om det är vinter då ska det vara snö med. Annars får det kvitta.

 3. Jag sitter också och funderar på en liten uppdatering på bloggen men har inte kommit till skott än. 🙂
  Här har det också snöat hela em, och som tur är slutat nu.
  Jag vill ha vår, ställa ut krukor på altan med nysådda frön och blommor 🙂
  ha en bäst fredag

 4. Här snöar det oxå riktigt ordentligt! Jag känner mig oxå väldigt deppig under vinterhalvåret. De är ju bara så mörkt och trist. Känner att jag inte är skapt för detta land under vinterhalvåret

 5. Här med, men jag känner mig lite gladare när det snöar och blir så fint vitt. Längtar dock också till våren och ljuset!!

 6. Jag som tycker snön är mysigt när det ligger så stilla ovackert 🙂 precis så jag vill ha det men kan hålla med om att man vill oxå lite Vår nu 💕

Kommentera