Går mot en ny vecka

Godmorgon alla fina läsare! Jag är uppe så här tidigt på en söndag det är helt otroligt. I dag är det äntligen söndag och jag längtar värkligen till en ny vecka. Jag har otroligt mycket att göra nästa vecka ska ta en rejäl storstädning sedan ha tvätta stugan. Jag personligen tycker det är så tråkigt men det måste göras. Men en sak jag värkligen är spänd på för ett tag sedan var det en tjej på Facebook som la ut att hon håller på med träning. Vilket jag värkligen måste börja ängna mej mer åt. Det senast året har jag värkligen blivit en soff potatis så nu vill jag göra någåt åt de. Jag berättar mer i morgon då jag pratat mer med henne. Ska alldeles strax gå och se om min släkting är vaken och vill ta en kaffe med mej. Hoppas ni andra får en underbar söndag fina ni❤️

43 comments / Add your comment below

 1. Det är så tråkigt med städ och tvätt dagar men det är skönt sen när det är klart och man känner att man har fått något gjort 😊 jag skulle verkligen också behöva ta tag i träningen igen

 2. Det är så skönt när städningen är klar, då kan man ägna sig åt sådant man gillar, som att ta tag i sin träning 😃 Hoppas du får en bra dag! Kram 💜

 3. Roligt att du känner att du längtar till ny vecka. Jag är lite tvärt om.
  Längtar till helgen redan. Kan kanske bero på jobbet jag vet inte.
  Städning är så tråkigt men så skönt när det är gjort!

 4. Så spännande det där du har på gång med träningen. Jag är också en riktig soffpotatis egentligen, men har blivit pushad till 30 minuters aktivitet varje dag denna veckan och det känns faktiskt riktigt bra.

 5. Jag skull inte ha nått emot att ha en till söndag imorgon 🙂 Få vara hemma och pyssla och ta det lite lugnt.
  Speciellt med den snömängden som kommit
  Hoppas det går bra med träningen

 6. Tvättar gör jag typ var och varannan dag tycker jag det känns som och det är det ända som inte gör så ont i min hand =) men tyvärr så är det ett måste i ett hushåll för att få rent och snyggt =)

 7. Det kommer kännas så skönt sen när du är klar med all städning. Är likadan med stt jag inte gillar att städa men när det är gjort är det så skönt

 8. Låter som en hel del att göra. Jag ska också tvätta imorgon, hatar det haha. Så jobbigt och springa ner i tvättstugan och upp igen när man bor i lgh. 😊

 9. Det är inte många som är glada över söndag 😉 Jag tycker också det är tråkigt att städa men det är alltid skönt när det är klart 🙂

 10. Jag gillar inte att ha en dag som vi hade förr som städ och fixa dag. nu fallerar den med att sonen alltid spelar match på torsdagar men å andra sidan så kan jag sprida ut alla hemma måsten. Ha en fin start på veckan.

Kommentera