Panikångest

Hej på er alla i natt sov jag inte så där jätte bra. Vaknade av att jag hade en otrolig panikångest vilket jag inte haft på länge. Det var otroligt obehagligt det krampade i bröstet och jag torde hjärtat skulle hoppa ur. Men det absolut värsta är när jag tror att jag tappar tänderna ni som inte upplevt det här kan jag ärligt säga det är hemskt. Jag visste inte vad jag skulle ta mej till i natt. Så jag ska vänta tills klockan sålt åtta och sedan ringa till psykiatrin. Så att jag kan gå och prata med kuratorn i gen. Sen ska jag gå och lägga mej en stund. Det här är dom värsta perioderna tycker jag. Tänkte skriva ett glatt inlägg i dag men nu blev det inte så hoppas det går bra ändå kram på er  

43 comments / Add your comment below

 1. Fy för panikångest har det själv peppar peppar så har jag inte heller haft de på länge men vet precis vad du menar med att hjärtat håller på att hoppa ur keoppen m.m jag hoppas du får en superb dag oavsett fina du kramar ❤️

 2. Usch, vad hemskt! Panikångest är såååå fruktansvärt, och särskilt på natten när det dessutom är mörkt runt en! Vet du vad som orsaker din ångest? Hoppas du får tag i någon på psykiatrin och att du får fortsätta gå hos din kurator! <3

 3. Usch, så jobbigt för dig. Jag hade svår panikångest förr, så jag har gått igenom samma sak. Nu är jag dock mer eller mindre helt fri från panikattackerna och jag hoppas att du också kommer ifrån det snart!

 4. Så jobbigt, har haft panik ångest attacker lite då och då, senast för några månader sen så vet hur jobbigt det är. Det ända man kan göra är att intala sig själv att attacken kommer gå över. Hoppas du får en bra dag trots det ❤️

 5. Fy panikångest är hemskt! Hade det från & till i en vecka för längesen.
  Det där med tänderna – jag har faktiskt också drömt / trott att jag tappat alla tänder.
  Det är fruktansvärt att tro nån sånt.
  Hoppas psykiatrin hjälper dig!

 6. ¨Men gud vilket hemskt uppvaknade. Har också drömt att jag tappar tänder, fick det förklarat att det är vanligt att drömma om är stressad eller orolig över något

 7. Så himla jobbigt för dej att ha det sådär 🙁 Jag hoppas det känns bättre nu iaf 🙂 Det där med att tappa tänderna lät inte så kul :/

 8. Åh fy, panikångest är så himla jobbigt att leva med, förstår att det var ett himla jobbigt uppvaknande. Ta hand om dig fina du. Kram <3

 9. Det känns verkligen som att man ska dö när man får de där attackerna :/ Väldigt längesen jag hade en panikattack, men ångesten lever jag med dagligen..

 10. Vad jobbigt med panikångest.. jag hade mycket panikångest förut. Men nu har jag lärt mig bearbeta det, men nu går jag dagarna ut med ångest istället som jag försöker jobba på ☺️ hoppas du mår bättre snart

Kommentera