Tisdag morgon

Godmorgon på er hoppas allt är bra jag hade totalt glömt vilken dag det var i dag. Tur att en vän påminde mej att det var tisdag i dag. Hela morgonen har jag ståt i tvättstugan och tvättat kläder. När den första maskinen var klar så hade någon haft svart färg. Jag blev totalt sur då jag tvättade min nya björn borg tröja där. Har försökt att ringt till vaktmästaren men det är inget svar tvär. Håller på att tvätta om den så jag hoppas verkligen att det mesta av det går bort. Hoppas jag super itererande när det är nya kläder dock. Hoppas ni får en härlig dag 

36 comments / Add your comment below

  1. Men nej, så störigt att någon använt färg så att kläderna blev förstörda. Hoppas att det går att rädda upp. Tvätt står på mitt schema imorgon!

  2. NEJ va tråkigt med tröjan. Blir så ledsen när det är ens tröja man gillar jättemycket. Hänt mig. Har fått svart hårfärg också på en vit t-shirt, sånt går inte helt & hållet bort heller.

Kommentera