Ångest

Hej på er alla fina jag har nyss varit hos pyckotrin och pratat med en kurator. Det var otroligt skönt att prata med någon. Så nu ska jag sätta mej och ta min första kopp kaffe. Vi pratade om saker som kan lindra min ångest. Träningen va en bra grej tyckte han så nu ska jag ta fram tränings kläder. Jag har även tagit en långpromenad i dag men väldigt kyligt dock hoppas verkligen att det går åt rätt håll nu <3 

37 comments / Add your comment below

  1. Åh fina fina du jag håller verkligen tummarna för dig att de ska gå åt rätt håll vet att det är sjukt tuffa perioder ibland så man blir tokig. Jag lider själv av ångest men ja brukar lindra de med att sitta & färglägga eller lyssna på musik. ❤️

  2. Skönt att du fått hjälp! Och träning är ju bra för hur mycket som helst! Hoppas det hjälper och ge inte upp i början, låt de ta några veckor och hitta något som passar dig. Då blir det så mycket lättare!

  3. Vad skönt att du kunnat prata av dig, känner du dig bekväm med honom ? & trivs?
    och långpromenad är alltid jätte bra för själen!

  4. Borde också boka en tid hos kuratorn/psykologen. Har mycket att prata ut om. Ibland är det skönt att vända sig till någon man inte känner. Känns skönt! 💕

  5. Så skönt att få prata med någon utomstående. Träning ska vara jättebra på psykisk hälsa överlag så det tycker jag att du ska börja med 😊

Kommentera