Gästblogga

 

Först och främst vill jag bara säga tack för alla fina kommentarer jag får här på bloggen. I går hände det inte så mycket mer efter jag skrev mitt blogg inlägg igår. Jag åkte en sväng med mamma ner till stan. Sedan slutade A så då gick vi ner och tog en fika. Enda stället dom har goda bakelser här i Åmål . I dag har jag inte så mycket planerat alls förutom att jag ska ringa till min hjärtläkare och höra om dom skikta dom papper jag behöver. Så mer en så händer inte för mej. Är det någon som är intresserad av att gästblogga hos mej får ni gärna säga till !  Hoppas ni får en kanon dag här är det snö så det bara dräller av det. 

 

35 comments / Add your comment below

  1. Visst är det roligare att blogga när man får fina kommentarer! När man får ha en dialog med läsarna. 🙂 Hoppas att hjärtläkaren skickat papprerna. Fikat ser verkligen gott ut!

  2. fina Amanda! ❤️ Du är så värd alla kommentarer!
    Haha varför gång jag hör staden Åmål så tänker jag bara på filmen ” fucking Åmål ” har du sett den? 😊

  3. Mums vad god kakan ser ut! Hoppas du snart får dina papper som du behöver. Jag gästbloggar mer än gärna hos dig! Du får gärna gästblogga hos mig också! 🙂

  4. åh så gott och mysigt med fika, det var evigheter sedan jag gick ut på café! Morotskakan såg så god ut, jag älskar det och brukar baka det här hemma ibland 🙂

  5. Låter som en skön dag ändå! Lchbdet skulle vara riktigt kul att få gästblogga hos dig! Jag flyttar ju till Italien snart 🙂

Kommentera