Måste sluta

Godmorgon på er alla fina där ute jag själv har nyss vaknat så ska snart ner och ta en kaffe. I går vart det en  fika i gen på Josefins kök jag har varit där nästan varje dag den här vekna haha. Men nu på måndag ska jag ringa sjukgymnasten och höra om dom kan hjälpa mej att komma i gång med träningen. Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta lyssna på Harry potter har ni läst alla dom böckerna<3  

35 comments / Add your comment below

  1. Jag äter också alldeles för mycket godsaker. Fika är ju så gott 😋 Hoppas du får hjälp med träningen, ibland behöver man hjälp på traven 😆

  2. Hoppas det går bra hos sjukgymnasten! Det blir lättare att fortsätta med träningen om du lägger upp små mål! Kör hårt!

  3. Jag läste alla Harry Potter-böckerna efterhand som de kom ut, men har nyligen börjat att läsa om dem igen. Är inne på andra boken nu.

  4. Antar att kakan var lika god som den ser ut 🙂 Jag läste alla Harry Potter-böckerna när de kom ut. Började läsa efter att den tredje boken kommit ut, så när jag läst de första tre fick jag hela tiden vänta tills att nästa skulle komma och sen kastade jag mig över den nya 🙂

  5. Om alla bakverken ser oc h är lika smarriga som denna du visar förstår jag att du fikat där flera dagar i veckan. Det hade jag också gjort kan jag säga.

Kommentera