Snart ny vecka

Godmorgon på er alla fina nu går den här veckan mot sitt slut vilket är otroligt skönt och snön börjar även att smälta bort så nu hoppas vi på lite vårväder innan mars. I går så åkte jag med mamma och min syster in till stan och åt en liten lunch på pittzan. Det var otroligt marigt mums. Sedan åkte jag hem i gen till A och kollade på melodifestivalen. Tyckte dock inte att det var några bra bidrag men det kanske kommer bättre kollade ni?. I dag är det en otrolig storm där jag bor så känner inte för att ta mej ut över huvud taget. Jag tror att det blir att krypa upp i soffan med en ljudbok. Just nu så lyssnar jag den fjärde bocken av harry potter. Jag tycker att dom är väldigt bra och man får mycket mer handling en det är i filmerna. Så det är vad jag ska göra en tråkig söndag. Har ni några planer i dag <3?

28 comments / Add your comment below

 1. Håller med dig, ljudböcker är jättebra, har inte läst eller lyssnat på Harry Potter men kan absolut tänka mig det 😃👍🏻 Ha en fin söndag! Kramar 💜

 2. Så god pastan ser ut och vad jobbigt med storm. Jag tittade på mellon och tyckte att Malou var given till final. Sen gillade jag även tempo med margaret. Diggade hennes klänning. Ljudbok och soffa lät som en bra idé. 🙂

 3. Maten såg riktigt god ut! 🙂 jag kollar inte på mello längre.. tycker att programmet blir bara sämre och sämre för varje år som går :/

 4. Längtar också efter att all is ska smälta bort, men det lär dröja, för den är hårt packad och dessutom uppblandad med tonvis av grus. Här blåser det också rejält idag. Inte skönt alls, men det är soligt åtminstone. Kan inte lyssna på böcker, tappar koncentrationen. Måste ha boken i handen, känna den och se texten 🙂

 5. Vad god maten såg ut,
  Här kollade vi inte mello då det är ej vår grej ^ sen har man hört att de blivit mkt sämre tyvärr

 6. Jag kollade på mello, först tyckte jag att alla var dåliga… men efter att hört lite igen tyckte jag att det fanns några som var ok.

  Att lyssna på ljudböcker tycker jag också är mysigt

 7. Jag är inte direkt förvånad då det är dåliga bidrag i melodifestivalen, men blir alltid besviken då typ bra artister framför dåliga låtar haha 😀

Kommentera